2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: andy vajna

46 cikk 1/5 oldal

Jó barátja búcsúztatja Andy Vajnát

Kalifornia korábbi kormányzója – akivel közös filmes munkáikon túl Vajna több évtizedes barátságot ápolt – az elsők között reagált a filmes halálhírére.

Első helyen a fiatal családosok támogatása

Orbán Viktor a bevándorláspárti erőknek a májusi európai parlamenti választás előtti utolsó erőfeszítéseként értékelte a Magyarország kapcsán kezdeményezett EP-vitát.

Régi-új ügyvezető került a Rádió 1 élére

Bakai Mátyás korábban a jelenleg közel 40 frekvencián hallható adó létrehozását és építését vezette. A személyi változás bejegyzését már kezdeményezték a cégbíróságon.

Hollywoodban ő volt Mr. Hungary, itthon pedig Mr. Hollywood

Andy Vajna soha nem panaszkodott, egészségi állapotáról mindig elterelte a szót – emlékezett vissza Návai Anikó, a hétvégén elhunyt világhírű producer barátja, a Hollywood Foreign Press Association magyar tagja az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának hétfői adásában.

Valamit visszaadni

Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed. Ez a Terminátor-filmekből sokat idézett mondat jutott eszébe több millió embernek, amikor szembesült a ténnyel: Andy elment.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.