2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Andrássy út

12 cikk 1/2 oldal

Szellemház ideiglenes tető alatt

Körülnéztünk a három éve leégett Andrássy út 83–85. szám alatti épületben: pillanatnyilag 5 százaléka lakott a műemlék háznak.

Pénzbírságra ítélték a Terror Házát festékes flakonnal dobáló férfit

Nem jogerősen több mint hétszázezer forintos pénzbírságra ítélte a bíróság azt a férfit, aki áprilisban egy ételfestéket tartalmazó műanyag flakonnal megdobálta a budapesti Terror Háza Múzeumot – közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

Bottas-parádé Szocsiban és nálunk is

Amikor eldőlt, hogy az immár ötödik május 1-jei Nagy Futamra Valtteri Bottas is jön Budapestre, nem is sejtettük, hogy egyúttal megkapjuk az előző napi Formula–1-es nagydíj győztesét.

Kétszer is lezárják az Andrássy utat hétfőn

Ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be a főváros V., VI. és XIV. kerületében hétfőn demonstráció miatt, az Andrássy útról kétszer is kitiltják az autósokat – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Kedd éjszakára lezárják az Andrássy út egy részét

Filmforgatás miatt kedd estétől szerda reggelig lezárják a VI. kerületi Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és a Nagymező utca között – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.

Magyarország, ahogy még soha nem láttuk

Valódi szerelemből lett üzlet a Miniversum, Magyarország második legnagyobb – de mindenképpen a legigényesebb – terepasztalrendszere.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.