2020. október 24., szombat, Salamon napja

Címke: Andorra

31 cikk 1/4 oldal

Magyarország 24 helyet rontva 57. a FIFA-világranglistán

Magyarország 24 helyet rontva a 33-adikról az 57. helyre került a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelynek élére – két év szünet után – a friss Konföderációs Kupa-győztes németek ugrottak.

Bernd Storck saját zsebből fizeti a szurkolók jegyeit

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a lettek és a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre azokat szurkolókat, akik a helyszínen tekintették meg az andorrai mérkőzést; bejelentette: ő fizeti a jegyüket.

Storck második esélyt kapott

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke bízik benne, hogy a hátralévő négy vb-selejtezőn a válogatott feledteti az andorrai fiaskót.

Vállalni a felelősséget

Előre eltervezett, „rendes”, mégis rendkívüli ülést tart csütörtökön a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége.

Elvágott visszacsatolás

Örömmel szentelnénk teret az andorrai kudarc érintettjeitől idézett nyilatkozatoknak, csakhogy a labdarúgás egyik modern kori sajátossága, hogy a játékosokat elszigetelik az újságíróktól.

Orbán Viktort kérdezték Bernd Storck ügyében

Újságírók kérdezték a Parlamentben Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort arról, hogy szerinte le kell-e mondania Bernd Storck szövetségi kapitánynak.

A törpék közül csak Andorra szerzett pontot

A hétvégi labdarúgó-világbajnoki selejtezőkön akadt meglepetés (svéd győzelem a franciák felett), többszöri drámai fordulat (a skót–angol rangadón) és papírformameccsek egész sora (a törpeállamok közül csak Andorra szerzett pontot).

Undorra

Egy Dalnoki Jenőnek tulajdonított szállóigét úgy aktualizálhatunk, az a legkevesebb, hogy egy labdarúgó – különösen címeres mezben – mindig sportemberhez méltó teljesítményt nyújt.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.