2022. május 22., vasárnap, Júlia, Rita napja

Címke: an-Núszra Front

53 cikk 1/6 oldal

Többen meghaltak dzsihadisták pokolgépes merényletében

Kilenc ember meghalt és 23 megsebesült dzsihadista szélsőségesek pokolgépes támadásában egy délnyugat-szíriai településen, a Golán-fennsík közelében pénteken – közölte a SANA szíriai állami hírügynökség.

Szíria – Szeptemberben 3000 ember halt meg a konfliktusban

Szeptember volt 2017 legvéresebb hónapja a szíriai konfliktusban; legkevesebb háromezer ember vesztette életét, közülük 955-en polgári személyek voltak – jelentette vasárnap az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns civilszervezet.

Foglyokat cserélt a Hezbollah a szélsőséges an-Núszra Fronttal

Három-három fogságba esett fegyveresét cserélte ki szerdán a Hezbollah libanoni síita szervezet és az an-Núszra Front nevű szíriai szélsőséges fegyveres csoport, amely az al-Kaida nemzetközi terrorszervezethez köthető – jelentették be Bejrútban.

A Hezbollah fegyverszünetet kötött a szélsőségesekkel

Fegyverszünet lépett hatályba csütörtökön a Hezbollah és a dzsihadista szélsőségesek között a hegyvidéki libanoni-szíriai határvidéken, ahol a libanoni síita szervezet küszöbön álló győzelmével felszámolhatja utolsó állásaikat.

Durva agresszióról beszél a szíriai hadsereg

Durva agresszió érte a szíriai hadsereg egyik légitámaszpontját – reagált pénteki közleményében a szíriai katonaság a hajnali amerikai légicsapásokra utalva.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.