2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: amnesty

8 cikk 1/1 oldal

Befogadnád-e Kossuth Lajost?

A héten volt a menekültek világnapja, aminek apropóján gőzerővel beindult a demagógiagyár. Engem befogadnál? – kérdezi az Amnesty International.

Beismerő vallomást tett az Amnesty

Az Amnesty Internationalben úgy gondolják, mindenkit be kellene engedni, úgy vélik, a migráció alapjog, és szerintük fel kellene gyorsítani a betelepítési programokat és a családegyesítést is.

Cinkosok

Az Amnesty International számára nyilván az a szír menekült is „kiszolgáltatott ember” volt, aki fesztiválozók között robbantotta fel magát Ansbachban.

A kettős mérce bajnokai

Színes kis siserahad verődött össze a minap Lengyelország budapesti nagykövetsége előtt, hogy produkciójukkal tiltakozzanak Varsó abortuszpolitikája ellen.

Kurd vérengzés Szíriában

A kurd pesmerga harcosok Észak-Szíriában arab és türkmén falvakat égettek föl, az ott élőket lemészárolták, mindez pedig háborús bűncselekménynek minősülhet – írta jelentésében az Amnesty International.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.