2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Amerikai Kereskedelmi Kamara

11 cikk 1/2 oldal

A digitalizáció minden ágazatban elkezdődött Magyarországon

Nincs olyan ágazat Magyarországon, ahol valamilyen formában ne kezdődött volna el a digitális átállás az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) digitalizációs konferenciájának előadói szerint.

Stratégiai szövetségesek erősítik a gazdaságot

Az Egyesült Államok a második legfontosabb befektető Magyarországon, és az ország Európai Unión (EU) kívüli első számú exportpiaca – mondta csütörtökön Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Budapesten, az Amerikai Kereskedelmi Kamara által szervezett harmadik Business Meets Government Summit elnevezésű üzletember-találkozón.

Kósa Lajos: a Fidesz elutasítja az adóemelést

Megemlítette, hogy támogatják a hal áfájának csökkentését, és még számos adóteher-csökkentést szeretnének, ha az a költségvetés egyensúlyát nem veszélyezteti.

Pozitív dinamika a kapcsolatokban

Közösen, az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) budapesti rendezvényén állt ki tegnap a kétoldalú kapcsolatok fontossága mellett az amerikai és a magyar nagykövet.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.