2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: am

17 cikk 1/2 oldal

Sok termék vár oltalomra

A számos gazdasági előnnyel kecsegtető európai uniós oltalmat eddig összesen 36 hazai bor, nyolc pálinka, valamint 14 mezőgazdasági és élelmiszertermék kapta meg.

Betett az aszály a gazdáknak

A kevés csapadék miatt már most borítékolható a jövő évi gyér repcetermés, a Duna alacsony vízállása pedig ellehetetleníti a magtárakban álló gabona elszállítását.

További milliárdok az agrárgazdálkodóknak

Három újabb pályázatot hirdetett meg az Agrárminisztérium a vidékfejlesztési programon belül. Az érintettek összesen közel 63 milliárd forintos keretből nyerhetnek támogatást.

Idén is Fűts okosan!

A szilárd tüzelőanyagok veszélyeire, a lakossági hulladékégetés tilalmára és káros hatásaira hívja fel a figyelmet az idén is útjára indított Fűts okosan! felvilágosító- és tájékoztatókampány.

Népszerű a baromfihús

A magyar húsfogyasztás felét a baromfitartás fedezi, ez a legjobban teljesítő hazai állattenyésztési ágazat – hangzott el a baromfitenyésztés jelenét és jövőjét tárgyaló szakmai napon.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.