2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: alvilág

14 cikk 1/2 oldal

Megszüntették „Kisbandi” letartóztatását, az ügyészség fellebbezett

Megszüntette „Kisbandi”, vagyis az egykor az alvilág bankáraként emlegetett Lakatos András letartóztatását a Debreceni Ítélőtábla, és a másodfokú eljárás befejezéséig elrendelte bűnügyi felügyeletét – mondta az intézmény szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

Hősök emberi hibákkal

A harmincas évei elején járó írónak több mint tízezer rajongója van a Facebookon. Határtalanok című könyve az embercsempészek közé viszi olvasóit, és egyre aktuálisabb kérdéseket vet fel.

Stockholm lecsap a bevándorlókra

A szigornak könnyen az lehet a következménye, hogy az elutasított menedékkérelmek ellenére az országban maradó migránsok egyre nagyobb része választja az alvilági életet.

Ma ítéletet hirdetnek Kisbandi ügyében

Pénteken ítéletet hirdetnek a Debreceni Törvényszéken az alvilágban Kisbandiként ismert Lakatos András és társai ügyében.

Nyomra vezethet Kisbandi

A Kisbandi néven ismert bűnözőt idén nyáron hozták haza Brazíliából; ott még írásban vallott Portik Tamásra, itthon előzetes letartóztatásba került.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.