2022. november 28., hétfő, Stefánia napja

Címke: altus

57 cikk 1/6 oldal

Hivatalos irat cáfolja Gyurcsányékat

Hiába tagadták, cégbírósági iratok bizonyítják, hogy a Gyurcsány–Dobrev házaspárnak szoros üzleti kapcsolata, közös cége van a nemzetközi körözés alatt álló Vaszilev famíliával.

Dobrev Klára árnyékra vetődött

Az ügyészséget bírálta Dobrev Klára az Altusnál zajló nyomozás miatt, amit valójában a rendőrség folytat. Az eljárás jelenleg felderítési szakban van.

Fizettek, majd pert indítottak Gyurcsányék

A kerületi ügyészség helyt adott a jegybank panaszának és a Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentést elutasító határozatát hatályon kívül helyezte.

Fizettek és perelnek Gyurcsányék

Információink szerint az Altus előzőleg befizette a bírságot, igaz más választásuk nem is lehetett, hiszen ellenkező esetben inkasszóval hajtották volna be rajtuk az összeget.

Az ügyészség vizsgálja az Altus-iratokat

Az MNB még augusztusban 15 millió forint bírságot szabott ki a Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vezette Altus Portfólióra engedély nélküli pénzkölcsönnyújtás miatt.

Az MNB nem hagyná futni Gyurcsányékat

– A lépés a jegybank szakmai kötelessége, mivel a nyomozó hatóság elutasító érvei szakmailag nem megalapozottak – jelentette ki a jegybank igazgatója.

Vizsgálja az Altust a BRFK

Szeptember közepéig eldől, indul-e nyomozás a Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vezette Altus Portfólió Kft. pénzkölcsönnyújtási gyakorlata miatt.
57 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.