2020. július 6., hétfő, Csaba napja

Címke: Áltudomány

5 cikk 1/1 oldal

Mi leszek, ha nagy leszek?

Aki nem tudná, a gender arra figyelmeztet, hogy a lányokat fiús, a fiúkat pedig lányos nevelésben kell részesíteni, hogy felnőttként maguk dönthessék el, melyik nemet választják.

Tudománynak álcázott politika

A mindennapokban is egyre többet találkozunk azzal a jelenséggel, amikor valamilyen politikai cél képviselői a tudomány, a tudományosság álcája mögé bújnak és onnan bombáznak bennünket.

Szűz víz

A kóklerek gátlás nélkül kihasználták és kihasználják a modern kommunikációs csatornák által biztosított lehetőségeket – figyelmeztet Fábián István, a Debreceni Egyetem professzora.

Ki az áltudományokkal az egyetemekről!

A tudomány mára legyűrte az áltudományt. Egyetlen terület maradt, ahol még napjainkban is él és virul az áltudomány: az egészségügy.

Gyógyvakond és pólusváltás

Nemcsak a politikai lépéseknek kellene hogy következményük legyen, hanem a valótlan híreknek is. Sok áltudományos hír csak a szenzációvadász megfogalmazás torzszülöttje.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.