2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Alstom

73 cikk 1/8 oldal

Guruló Alstom-pénzek: Medgyessy még nem vallott

Bár már több éve folyik a büntetőeljárás az Alstom korrupciógyanús ügyleteivel összefüggésben, a hatóságok még mindig nem hallgatták ki Medgyessy Péter volt kormányfőt.

Lex 4-es metrót javasol az ÁSZ

Az új jogszabály garantálhatná, hogy többé ne fordulhassanak elő olyan súlyos szabálytalanságok, mint amilyeneket például a 4-es metró beruházásakor tártak fel a számvevők 2010-ben.

Alstom-ügy: szakértői vizsgálatok

A nyomozó ügyészek három gyanúsítottat találtak eddig, egy lehetséges gyanúsítottat továbbra is köröznek. Közszereplő egyelőre nem érintett az ügyben.

Alstom-botrány: négy személyt gyanúsítanak

A főügyészség az M2 és M4 metróvonalakra kiírt közbeszerzési eljárás során megkötött szállítási szerződésekkel kapcsolatos nyomozásban vett őrizetbe egy újabb személyt.

Tovább nyomoznak a 4-es metró ügyében

Január második feléig hosszabbította meg a nyomozást a Fővárosi Főügyészség a 4-es metró beruházásainak szerződéseivel összefüggésben – értesült a Magyar Idők.

Közös vágányon folytatja a Siemens és az Alstom

Vasúti üzletágaik egyesítéséről állapodott meg a német Siemens és francia konkurense, az Alstom azzal a céllal, hogy fel tudják venni a versenyt a kínai CRRC vasútipari vállalattal.
73 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.