2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: állampapír

87 cikk 1/9 oldal

Jó befektetés lesz a nyugdíjkötvény

Még az idén kidolgozhatja az új nyugdíj-előtakarékossági lehetőséget a kormányzat – mondta a Magyar Időknek Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár.

A tervezettnél több állampapírt adott el az ÁKK

A meghirdetett mennyiségnél 3 milliárd forinttal nagyobb összegben, 39 milliárd forintért értékesített állampapírt az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) csütörtöki aukcióján.

Új kötvényt bocsát ki az ÁKK

Az Államadósság-kezelő Központ várakozása szerint az új kötvénnyel az önkormányzatok vonzó és biztonságos befektetési lehetőséghez jutnak.

Tízmilliárdok kamatoznak kötvényekben a gyermekeknek

Tállai András hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is támogatni kívánja a fiatalokat és ösztönözni a szülőket, hogy gyermekük jövőjéről már születésüktől fogva gondoskodjanak.

Keresik az állampapírokat

Tegnap is a tervezettnél több állampapírt tudott értékesíteni az adósságkezelő, a rövid futamidőnél közel az eredeti duplájára is bőven volt kereslet.

Állampapírra cserélték betéteiket az önkormányzatok

Állampapírra cserélték betéteiket az önkormányzatok, a helyhatóságok január végén több mint 316 milliárd forintnyi magyar állampapírt tartottak számláikon - írta szerdai számában a Világgazdaság a Magyar Nemzeti Bank adatai alapján.
87 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.