2020. szeptember 30., szerda, Jeromos napja

Címke: Államkincstár

28 cikk 1/3 oldal

Korábban érkezik a családi pótlék

Idén is korábban fizeti ki az államkincstár az eredetileg szeptemberben esedékes családtámogatási ellátásokat, így például a családi pótlékot – közölte Tállai András.

Növekszik az önkormányzatok pénzügyi mozgástere

Magyarország jövő évi költségvetése megnyugtatóan biztosítja, hogy az önkormányzatok emelkedő színvonalon tudják ellátni feladatukat – jelentette ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kincstárért felelős helyettes államtitkára a Magyar Államkincstár XVIII. önkormányzati költségvetési- és adókonferenciájának keddi sajtótájékoztatóján, Egerben.

Fontos határidőkre figyelmeztet a kincstár

Tíz százalékkal több támogatást kaptak idén a mezőgazdaságból élők, mint egy évvel korábban – hívta fel a figyelmet tegnap Takács Szabolcs Veszprém megyei kormánymegbízott.

Országossá válik az önkormányzati ASP-rendszer

Országossá válik 2019-re az önkormányzati ASP (Application Service Provider) rendszer, az eddig mintegy 1600 önkormányzatot bevonó projekt országos kiterjesztésének és fejlesztésének nyitórendezvényét csütörtökön tartották Budapesten.

Több Start-számlát nyitottak az idén, mint tavaly

Az idén januárban és februárban több Start-számlát nyitottak a szülők, mint a tavalyi első két hónapban, de a Babakötvény még nem érte el korábbi népszerűségét – írta pénteken a Világgazdaság.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.