2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: állami számvevőszék

178 cikk 1/18 oldal

Hosszú az út a Jobbik megszűnéséig

A Jobbiknak határidőn belül ki kell fizetnie az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által megállapított 136 millió forint tiltott támogatás miatt fennálló bírságot a Magyar Államkincstárnak.

Az ÁSZ nem szab ki bírságot, csak értékeli, hogy a pártok betartják-e a törvényeket

Ellenőrzései során az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nem szab ki bírságot vagy büntetést, azt értékeli, hogy a döntő mértékben közpénzekből működő pártok betartják-e a rájuk vonatkozó törvényi előírásokat a közpénzek szabályszerű felhasználásánál – közölte a számvevőszék csütörtökön az MTI-vel, reagálva a pártok ellenőrzésével kapcsolatban megjelent cikkekre.

Törvényt sértett a Kétfarkú Kutya párt

Vasárnap több portálon is beszámoltak arról, hogy az ÁSZ a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) költségvetési támogatásának felhasználását is problémásnak találta.

Nekik áll feljebb

Most meg közigazgatási perrel fenyegeti a Momentum a Magyar Államkincstárt, amiért a hivatal nem utalta át neki januárban a „jogszerűen” járó állami támogatást.
178 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.