2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: Állami Számvevő­szék

23 cikk 1/3 oldal

Állami Számvevőszék: a Jobbik vádaskodik

Az ÁSZ javasolja Sneider Tamásnak, hogy rágalmazás és a közvélemény folyamatos félrevezetése helyett vállalja a felelősséget a teljesen nyilvánvaló szabálytalanságokért.

Megint törvényt sérthetett a Jobbik

Ismét állami támogatástól eshetnek el, amennyiben beigazolódik, hogy több mint 100 millió forint tiltott támogatást fogadtak el tavalyi kampányukban.

Ősbűn az egészségügyben

Domokos László úgy fogalmazott, hogy a politikai pártoknak nemcsak a jelszavak megfogalmazásakor kellene küzdeniük a jogállamiságért, be is kellene tartaniuk a jogszabályokat.

Jól szerepelt a vb-szervező

Újabb állami vállalatok ellenőrzését fejezte be az Állami Számvevőszék, a szervezet ezúttal áttekintette a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. gazdálkodását is.

Bürokráciacsökkentés a minőségi közszolgálatért

A minőségi közszolgálat kiépítése és a közszolgák jobb megfizetése a kormány célja a központi közigazgatás racionalizálásával – közölte Gulyás Gergely tegnap a Kormányinfón.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.