2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: alkatrész

6 cikk 1/1 oldal

Robbanás miatt nem termel a japán autógyár

Leállt a Toyota kilenc üzemében az autó-összeszerelés, miután az egyik helyi beszállítónál robbanás történt, és emiatt megszűnt az alkatrész-utánpótlás.

Autóipari beszállítót támogatnak

A nagyvállalati beruházási támogatási program keretében 272 millió forinttal járul hozzá a nemzetgazdasági tárca az autóipari beszállító VT Metal Kft.

A Rába Jármű tovább erősíti buszprogramját

Befejeződött a Rába Járműipari Holding Nyrt. mintegy négymilliárd forintos, európai uniós és hazai forrásokat is felhasználó fejlesztése, amely a futómű- és a járműgyártó üzletágakat érintette, és ötven új munkahelyet teremtett.

Minden egyes gramm számít

A könnyűépítés, a súlycsökkentés az autóipar jelenének egyik legfontosabb trendje. Az autóipari vállalatok fejlesztői világszerte azon dolgoznak, hogy a különféle alkatrészek, részegységek könnyebbek legyenek elődeiknél.

Augusztusban 4,6 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom – a KSH adatai szerint

Augusztusban a kiskereskedelmi forgalom volumene 4,6 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest a nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint, ami 0,1 százalékponttal alacsonyabb az első becslésnél – jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön a második becslés alapján.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.