2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: Alibaba

13 cikk 1/2 oldal

Háttérbe húzódik az Alibaba főnöke

Hétfőn, ötvennegyedik születésnapján jelenti be Jack Ma, a kínai Alibaba e-kereskedelmi óriáscég első embere cége – és a saját – jövőjére vonatkozó terveit.

Az Alibaba negyedéves nyeresége csaknem a felére esett

Az Alibaba kínai internetes kiskereskedelmi portál profitja jelentősen, csaknem a felével esett egy egyszeri tétel miatt, a bevétele ugyanakkor 61 százalékkal nőtt a június végével záródott pénzügyi első negyedévben.

Az Alibaba lesz a NOB digitális partnere 2028-ig

Az Alibaba kínai online kereskedelmi óriáscég lesz a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) digitális partnere, erről a két fél 2028-ig szóló megállapodást kötött csütörtökön a svájci Davosban.

Új világ köszönthet jövőre Pekingre

Katasztrófa lesz, ha Amerika nem tárgyal Kínával – vélte Donald Trump megválasztását követően Jack Ma, az Alibaba kiskereskedelmi online áruház alapítója.

Spielberg cége az Alibabával készít filmeket a világpiacra

Steven Spielberg Amblin Partners cége és az Alibaba Group kínai online kereskedelmi óriás médiaérdekeltsége vasárnap bejelentette, hogy a jövőben közösen gyártanak produkciókat a globális közönségnek.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.