2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: álhír

21 cikk 1/3 oldal

Mégsem került elő az ellopott Picasso-kép

A holland NOS televízió közölte, hogy tréfa áldozata lett Mira Feticu román származású holland írónő, aki azt hitte, hogy egy hat éve ellopott Picasso-festményt talált meg Romániában.

Álhíreket terjeszt az Index

Szóval megint hazudik az Index. És persze rögtön utána a 24.hu is átveszi a „hírt”. Van valami újdonság is? – tehetnénk fel a jogos kérdést.

Álhír a 24.hu-n

A 24.hu-n „Köddé vált Tiborcz István pályázata, a kormány hallgat” címmel megjelent cikk ismét egy álhír, valótlan állításokat tartalmaz – írta közleményében az Agrárminisztérium.

Az álhírektől tartanak a brit politikusok

Az álhírek demokráciára gyakorolt veszélyeire figyelmeztetnek a brit parlament alsóházának médiáért felelős bizottságának tagjai, a testület elnöke pedig vasárnap úgy fogalmazott, az interneten terjedő álhírek kezdik kiszorítani a valódiakat.

Donald Trump: „álhír”, amit a Sun közölt

Az amerikai elnök szerint „álhír”, ahogy a vele készített interjút a The Sun című brit napilap közölte. Donald Trump, aki kétnapos hivatalos látogatáson tartózkodik Nagy-Britanniában, pénteken Theresa May brit miniszterelnökkel tárgyalt a brit kormányfők vidéki rezidenciáján, Chequersben.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.