2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: Alexandra

11 cikk 1/2 oldal

Vatikáni luxuskötettel csalhattak

Ma is működik a Sixtus-kápolnáról készült exkluzív kiadványt az Alexandra könyves birodalom nevében kínáló netes oldal.

Az utolsó bölény

Bakó Annamáriától nehéz könyv nélkül eljönni, többek közt ezért is tudott 25 évig függetlenként megmaradni a könyvpiacon.

Huszonnégy Alexandra üzlet helyén nyílik Líra-Móra könyvesbolt április végéig

Összesen 24 egykori Alexandra könyvesbolt helyén nyit Líra-Móra könyvesbolt néven új üzletet április végéig a Janikovszky és Kolosi Kft., az üzemeltető kedden az utolsó szükséges szerződéseket is aláírta az üzlethelyiségek bérbeadóival. Húsz könyvesbolt már megnyílt, további négy megnyitása a következő hetekben várható – tájékoztatta a Líra Könyv Zrt. az MTI-t.

Átruházná a könyvesboltok bérleti jogát az üzemeltető cég

Az Alexandra könyvesboltokat üzemeltető Rainbow Üzletlánc Kft. készen áll a boltok bérleti jogának átruházására az arra igényt tartó kiadóknak, hogy elkerülje a boltok kiürítését – közölte a cég szerdán.

Kártyavár

Mi történik évek óta a magyar könyvpiacon, és kiknek a felelőssége, ha összeomlás lesz?

Bukik a könyvpiaci óriás

Állítólag csődbe ment az ország legnagyobb könyvterjesztő vállalata, bukása biztos magával ránt sok kis kiadót. Most rögtön. Másokat kicsit később. Némelyeket soha.

Az Alexandra haláltánca

Olyan területről van szó, ahol nem igazán következett be a rendszerváltás, az úgynevezett szakma mintegy 90 százalékban a markáns balliberális világhoz tartozik ma is.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.