2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Aleppó

242 cikk 1/25 oldal

Klórgázt vethettek be a szíriai Aleppóban

A moszkvai védelmi minisztérium közlése szerint a klórgázzal töltött rakétákat a korábban an-Nuszra Front néven ismert szélsőséges szervezet uralta térségekből lőtték ki.

Mérgesgáztámadás érte Aleppót

Mérgesgáztámadás érte szombat késő éjjel az észak-szíriai Aleppót, legkevesebb 107 ember szorul orvosi ellátásra – jelentette vasárnap a SANA állami hírügynökség, amely szerint a vegyi fegyverrel töltött rakétákat ellenzéki fegyveres csoportok lőtték ki a városra.

Orosz katonaorvosok naponta több mint száz beteget látnak el Aleppóban

Orosz katonaorvosok új kórházat rendeztek be a szíriai rezsim által tavaly decemberben elfoglalt Aleppóban, az intézményben naponta több mint száz beteget látnak el – közölte kedden újságírókkal Dmitrij Aszesszorov, az orvosi kontingens vezetője.

Teljesen elfoglalták a kormányerők Aleppó tartományt

A szíriai kormánycsapatok az ország központi régiójában, az orosz légierő támogatásával súlyos veszteségeket okoztak az Iszlám Állam terrorszervezetnek az elmúlt hónapokban.

OSDH: a lázadók lelőtték a kormányerők egyik harci gépét

Lelőtték a szíriai kormányhadsereg egyik harci repülőgépét a lázadók egy tűzszüneti övezetben, a délnyugat-szíriai esz-Szuveida tartományban – jelentette kedden az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns szervezet.
242 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.