2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: alelnök

50 cikk 1/5 oldal

Az USA Ausztráliával részt vesz egy Pápua Új-Guinea-i katonai támaszpont fejlesztésében

Az Egyesült Államok Ausztráliával együtt részt vesz egy Pápua Új-Guinea területén található katonai támaszpont fejlesztésében – jelentette be szombaton Port Moresbyben, az APEC-csúcsértekezlet helyszínén Mike Pince amerikai alelnök. A lépés célja megfigyelők szerint Kína egyre nagyobb csendes-óceáni katonai jelenlétének ellensúlyozása.

Volner nemzeti Jobbikot szeretne

A párt alelnöke közösségi oldalán elemezte részletesen a párt helyzetét, amelyben – mint írta – elkerülhető lett volna a szakadás, ha vállalja az elnöki jelölést.

Latin-Amerikát győzködi Pence

Ha nem tudnak legálisan jönni, akkor ne is jöjjenek – idézték csütörtökön az amerikai alelnök erőteljes szavait a dél-amerikai hírportálok.

Elhunyt Gerstl Péter

Hetvenegy éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Gerstl Péter, az Ostermann Forma 1 Kft. ügyvezető igazgatója, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke.

Toroczkai: Attól féltek, hogy van szabad akaratom

Kellett a nevem, a népszerűségem, aztán rájöttek, hogy ez a biodíszlet szerep nekem annyira nem jó – fogalmazott a Jobbikkal való konfliktusairól Toroczkai László.

Alaptalanul rágalmaz a hvg.hu

Kubatov Gábor vagyonnyilatkozata a valóságnak megfelelő adatokat tartalmazza. Tekintettel arra, hogy a lap cikke valótlanságokat tartalmaz, a Fidesz alelnöke és felesége a szükséges jogi lépéseket is megteszi.
50 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.