2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: Alekszej Lihacsov

6 cikk 1/1 oldal

Paks II: egyeztetnek a terepmunkákról

A paksi atomerőmű leendő 5. és 6. blokkjának helyszínére látogatott szerdán a Roszatom vezérigazgatója és küldöttsége. Alekszej Lihacsov az MTI tudósítása szerint kijelentette: minden szerződéses munka előkészítése és lefolytatása a nyilvánosság előtt zajlik majd, teljes összhangban az európai uniós követelményekkel.

Roszatom: nyilvános lesz a Paksi bővítés beruházása

A Paks II. beruházásnál minden szerződéses munka előkészítése és lefolytatása a nyilvánosság előtt fog zajlani, teljes összhangban az európai uniós követelményekkel – mondta Alekszej Lihacsov, a Roszatom vezérigazgatója szerdán a leendő ötös és hatos blokk helyszínén, Pakson.

Orbán Viktor a Roszatom vezetőivel egyeztetett

A tanácskozáson a felek áttekintették a paksi beruházás állását és egyeztettek a következő időszakban elvégzendő munkáról – közölte a kormányfő sajtófőnöke.

Kétnapos magyar–orosz diplomáciai nagyüzem

Hosszú évek után most először van olyan helyzet a nemzetközi politikában, amely kedvező hatással van a magyar–orosz kapcsolatok fejlesztésére – mondta Szijjártó Péter.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.