2019. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: albánia

114 cikk 1/12 oldal

Rendőrkézre került az albán drogmaffia vezetője

Több hétig tartó tárgyalás után feladta magát a rendőrségen Klement Balili, az albán drogmaffia vezetője – jelentette szerdán a Tirana Times című albán hetilap a honlapján.

Fehérre meszelve

Hiába írják azt a tiranai Nemzeti Művészeti Galériáról, hogy jelentős kiállítótér és hogy az értékorientációban kiemelkedő szerepet tölt be, valójában páratlan „élménnyel” kecsegtet.

Sárkánycsont

Aki beleássa magát Nopcsa Ferenc báró élettörténetébe, az fel nem foghatja, mind ez idáig miért nem készült film a XX. századi kalandorról.

Remek játékkal sikerült nagyon megverni az albánokat

Matematikailag még nem juthatott ki a női kosárlabda-válogatott a jövő nyári Európa-bajnokságra, de egy nagyon nagy különbségű tiranai győzelemmel jelentős lépést tehetett felé.

Fölényes győzelem kell Albániában az Eb-ért

Fegyverneky Zsófia reaktiválása a válogatottban igazi szenzáció – lenne. A Sopron Basket 34 éves játékosa kétségkívül a legtapasztaltabb és alighanem legjobb magyar irányító.

Változás a kulcsmeccs előtt

A keretben a hét vége óta több változás is történt, ezeknek van jó és rossz oldala is, ám csak egy a lényeg: Tiranában a lehető legnagyobb különbséggel kell nyerni.
114 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.