2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Alaptörvény

141 cikk 1/15 oldal

Nemzetstratégiai jelentőségű a médiaalapítvány

Nemzetstratégiai jelentőségűvé nyilvánította a kormány egy szerdán megjelent rendeletében a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány által megszerzett négy médiavállalat csatlakozását.

Sokan hallatták a hangjukat

A postai úton minden nagykorú, állandó magyarországi lakhellyel rendelkező állampolgárnak eljuttatott kérdőív igazi sikertörténetnek bizonyult az elmúlt hét évben.

Október végi tiszta lángok

Nagyon úgy fest, hogy ma sem áll másképp a helyzet: a hasonló történelmű és gondolkodású nemzetekkel kell összefognunk és megvédeni érdekeinket a nagyhatalmi törekvések ellenében.

Kéretlen hajléktalanbarátok

Kétszeresen vicces, amikor hajléktalanügyben nézik szellemi hajléktalannak a társadalmat azok a fajta civiljeink, akik leginkább jobboldali kormányok idején imádnak tiltakozni.

Emberi méltóság és alkotmányosság

Liberálisok, tudják-e, mekkorát durrantottak a semmibe, amikor aljas eszköztáraikból lövöldöztek a liberalizmusuktól megtisztított alaptörvényre?
141 cikk 1/15 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.