2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: alapítvány

62 cikk 1/7 oldal

Visszaadni mindabból, amit a Jóisten segítségével kaptunk

Térségbeli fiatalok tekintélyes tablója hívja fel a figyelmet a felcsúti központú Vál-völgyi Fiatalokért Alapítványnál, hogy a lokálpatrióta Mészáros Lőrinc és családja szívügyének tekinti a vidéki Magyarország fennmaradását.

Nonprofit médiaholding jön létre

A baloldalon szétesés, a jobboldalon egység. A jobboldali médiatulajdonosok nyugat-európai mintára egy nonprofit alapítványba teszik a cégeiket.

Elkezdte tevékenységét a Harsányi János Tudásközpont

Elkezdte tevékenységét a Harsányi János Tudásközpont, amelyet a Pallas Athéné Domus Educationis (PADE) Alapítvány hozott létre. A Magyar Nemzeti Bank által alapított PADE Alapítvány és a tudásközpont közös szervezésében pénteken nemzetközi konferenciát tartottak Budapesten Harsányi János Nobel-díjas közgazdász-matematikus-társadalomtudós emlékére.

Mellébeszélnek

Az „egyre nyomasztóbb politikai és jogi környezet” miatt a Nyílt Társadalom Alapítványok csapata bejelentette, hogy elhagyja Magyarországot.

20 millió dolláros alapítvány a dohánygyárak elleni küzdelemre

Michael Bloomberg milliárdos amerikai üzletember, New York volt polgármestere szerdán bejelentette: jótékonysági alapítványa 20 millió dolláros adománnyal új szervezetet hozott létre, ezúttal a dohánygyárak elleni küzdelemre.
62 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.