2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: al-Dzsazíra

28 cikk 1/3 oldal

Zsúfolt piacot bombázott az arab koalíció Jemenben

Zsúfolt piacot bombázott a Szaúd-Arábia vezette arab koalíció kedden Jemen délnyugati részén. A légicsapásban többen életüket vesztették és megsebesültek – tudatták helyi egészségügyi források.

Megszenvedett a Real Madrid

Az al-Dzsazíráról eddig leginkább egy pánarab hírtelevíziós csatorna ugorhatott be mindenkinek, de az Egyesült Arab Emírségekben zajló labdarúgó-klubvilágbajnokságon a helyi al-Dzsazíra csapat is letette a névjegyét, mert az elődöntőben igencsak megszorongatta a Real Madridot.

Nyugati önkéntesek is elesnek Szíriában

Kommunista pátosszal áthatott hadijelentést és a Rakka visszavételéért folytatott harcokban elesett külföldi önkénteseket méltató közleményt tett közzé az YPG.

Katar kapott még két napot, hogy válaszoljon az ultimátumra

Szaúd-Arábia, Egyiptom, az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein még két napot adott Katarnak arra, hogy válaszoljon a tíz napja tőlük kapott ultimátumra – közölte egybehangzóan hétfőre virradóra a katari székhelyű al-Dzsazíra hírtelevízió és az SPA szaúdi hírügynökség.

A szakértő szerint nem lesz háború az Arab-öbölben

Rövid- és hosszú távon nem várható, hogy háború robbanna ki Katar és Szaúd-Arábia, illetve annak szövetségesei között, az viszont lehet, hogy Katart a többi tag kizárja a térség olajmonarchiáit tömörítő együttműködési tanácsból – mondta Szalai Máté, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Kibertámadás érte az Al-Dzsazíra televíziót

Nagyszabású kibertámadás érte az al-Dzsazíra műholdas katari televíziót, de valamennyi egysége működőképes – közölte csütörtökön a cég egyik vezetője.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.