2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Akvárium Klub

13 cikk 1/2 oldal

Újra megrendezik a Tudományok Fővárosát

Idén is megrendezik a Tudományok Fővárosát, ezúttal az Akvárium Klubban szeptember 23-án, vasárnap mondta Bartók Marcell főszervező kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Megélni az álmot ellenszélben is

Az 1969-ben alakult és máig aktív, úttörő hard rock zenekar ezúttal az Akvárium Klub hangszigetelését teszi próbára. Főleg a Living The Dream című új album dalait játsszák.

Fülbemászó, érzéki muzsika

Bukkanhatunk még a popzene mocsarában néha titokzatos hajtásokra, a mainstream iszapos árterei­ben halvány, de annál következetesebb fénnyel kiragyogó, útjelző lámpásokra.

Elkezdődött a Versmaraton

A rendezvényen Az év versei 2018 antológiában szereplő 100 költőből 58 olvassa fel költeményeit. A Versmaraton a Magyar Írószövetség, a Magyar Napló Kiadó és a közmédia közös rendezvénye.

Maratoni versfelolvasás az Akvárium Klubban

Szerdán, a költészet napján immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Írószövetség, a Magyar Napló és a Kossuth Rádió, a Versmaratont - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

Először rendeznek gyerekfilm fesztivált áprilisban Magyarországon

Cinemira címmel rendeznek nemzetközi gyerekfilm fesztivált Magyarországon első alkalommal április 6. és 8. között a budapesti Akvárium Klubban. A programon 4-14 éves gyerekeknek szóló kisfilmeket, animációkat és dokumentumfilmeket láthat a közönség.

Budapest Ritmo – Három napon át szól a világzene az Akváriumban

Négy színpadon 29 ország fellépői 24 koncertet adnak három napon át a Budapest Ritmo világzenei fesztiválon, amely a közép- és kelet-európai térség előadói mellett a világ különböző tájairól érkező zenészeket is felvonultat október 6-tól 8-ig az Akvárium Klubban.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.