2022. november 29., kedd, Taksony napja

Címke: aktivisták

18 cikk 1/2 oldal

Fizetett ellenállás a Jobbiknál

Volner János szerint a Jobbikból kiábrándult, a Mi Hazánk Mozgalomba átigazoló tagságot valahogy pótolni kellett, „elvégre egy párt nem működhet aktivisták nélkül”.

A hálózat bosszúja

Soros György alapítványa és aktivistái kulcsszerepet játszottak abban a destabilizációban, amelynek következményeként 2013 végén kitört Ukrajnában a Majdan-forradalom.

Fidelitas-elnök: előnyös az ifjúsági szervezetnek a parlamenti tagság

A Fidelitasnak mindenképpen előnyére válik, hogy egyik aktív tagja bent ül a parlamentben - jelentette ki a hétfői Magyar Hírlapnak adott interjúban Böröcz László, a Fidelitas elnöke, aki a most kezdődött parlamenti ciklusban a Fidesz országgyűlési képviselője is.

Ukrán aktivisták bezáratnának egy orosz bankot Kijevben

Moszkva Ukrajna-politikája ellen tiltakozók hétfőn elkezdték befalazni az orosz Szberbank kijevi leányfiókjának bejáratát, mondván, hogy a ha ukrán államvezetés nem képes bezáratni a pénzintézetet, akkor azt polgárjogi aktivisták teszik meg.

Haragoszöldek

A brigád kemény magja már jó ideje életvitelszerűen a ligetben él, sátort állít, tüzet rak, bokor alá piszkít. Ne szépítsük, kiléptek a civilizációból.

Kitiltották az abortuszhajót

A guatemalai kormány közleményben jelezte: nem engedélyezi a szervezetnek, hogy aktivistái az ország kikötőiben tevékenykedjenek.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.