2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: aktivista

26 cikk 1/3 oldal

Kézigránátot dobtak egy civil aktivista udvarába Ungváron

Kézigránátot dobtak ismeretlenek az ukrajnai szociális megszorítások ellen tiltakozó egyik civil aktivista udvarába Ungváron – adta hírül csütörtökön az ua-reporter.com ungvári hírportál.

Békedíj

Egy gyerekprostitúcióhoz segítséget nyújtó, a bennfentesek által csak „fétisoldalként” emlegetett website-on sokatmondó hirdetés jelent meg nemrégiben.

Egy aktivista szabadon bocsátásáért tüntettek Londonban

Tommy Robinson, a szélsőjobboldali Angol Védelmi Liga (EDL) nevű, iszlámellenes mozgalom bebörtönzött volt vezetőjének szabadon engedéséért tüntettek Londonban szombaton. A tüntetésen a muszlim holland Szabadságpárt vezetője, Geert Wilders is részt vett.

Megverték az Együtt aktivistáját

Péntek este Molnár Tibornak, az Együtt ajka-tapolca-sümegi képviselőjelöltjének folytatott kampányolása után a párt egyik keszthelyi aktivistáját egy szórakozóhelyről kiérve két szélsőjobboldali, magát az Erő és Elszántság párt tagjának mondó fiatal „liberális köcsög” felkiáltásokkal megverte.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.