2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: akkreditáció

9 cikk 1/1 oldal

Nemzetközi akkreditációt kapott a Budapesti Gazdasági Egyetem

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) – a hazai egyetemek közül elsőként – nemzetközi akkreditációt kapott a Network of International Business Schools (NIBS) nevű szakmai szervezettől, amely a világ egyik vezető, gazdasági felsőoktatási intézményeket tömörítő közössége.

Nemzetgazdasági tárca: új fejlődési szakaszba lépett a klaszterakkreditáció

Új fejlődési szakaszba lépett a klaszterakkreditáció, az újak helyett mostantól a kiemelt együttműködést felmutató és a nemzetközi piacon is látható klasztereket kell támogatni Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára szerint.

A CEU kérdéses akkreditációja

Az Egyesült Államokban bejegyzett Central European University (CEU) lényegében nem más, mint fantomegyetem.

Éhség miatt használta versenyzője akkreditációját

Magyarázata szerint éhsége miatt használta versenyzője akkreditációs kártyáját John Anzrah kenyai atlétaedző, akit csütörtökön azért küldtek haza a Rio de Janeiró-i olimpiáról, mert sportolónak adva ki magát állítólag vizeletmintát adott egy doppingellenőrzésen.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.