2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: akció

51 cikk 1/6 oldal

Kezdődik a karácsonyi szezon

Ahogy az lenni szokott a tömeges akciók után, a fogyasztóvédelmi kérdések előtérbe kerülnek a balul sikerült beszerzések kapcsán, holott a karácsonyi roham csak most kezdődik.

Alig bírták a terhelést a webáruházak

Több webáruház internetes oldala összeomlott pénteken a fekete péntek akciós kampányban, mert nem bírták a vásárlói rohamot a minden korábbinál élesebb árversenyben.

Tudatos választás kímél meg a bosszúságtól

Az állami fogyasztóvédelmi intézményrendszer aktív jelenléttel és rendszeres ellenőrzésekkel járul hozzá az online kereskedelemben is a magyar vásárlók biztonságához, jogainak megóvásához.

Új vizeken szörföl a Bónusz Brigád

A közeljövőben belép az ingatlanpiaci értékesítők sorába a hagyományos szolgáltatásokat idehaza elsőként digitalizáló kedvezménygyűjtő webáruház.

Akcióra váltottak a kirakati táblák

Ugyan éppen csúcspontján vagyunk a nyaralási időszaknak, de már javában zajlanak a szezonális leértékelések a kereskedőknél, jelezvén: hamarosan őszre vált az évszak.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.