2020. szeptember 23., szerda, Tekla napja

Címke: Ajka

24 cikk 1/3 oldal

Felmondtak az intenzív osztály orvosai Ajkán

Az Állami Egészségügyi Ellátóközpont szerint az érintett orvosokkal többször tárgyalt a kórház vezetése, azonban bérfeszültséget okozott volna, ha elfogadják követeléseiket.

Zökkenőmentes az ajkai kórház intenzív ellátása

Nem mondott fel a kórház intenzív osztályának minden nővére, a kiesett munkaerőt más osztályokról érkező nővérekkel és új szakdolgozók felvételével pótolják.

Nemsokára újrakezdik a vörösiszappert

A Győri Ítélőtábla a másodfokú eljárásban idén januárban az elsőfokú ítélet megalapozatlansága és eljárási szabálysértések miatt hatályon kívül helyezésről és új eljárásról döntött.

Béla, a kiskirály

Hogy mit szól Ajka szoci polgármesteréhez a magas pártvezetés odafönt? Állítólag komálják, sőt példakép. Ha rajtuk múlna, talán pallosjogot is kapna.

Csonttemető a bánya mélyén

Tizenhatodik ásatási szezonján van túl az Ősi Attila vezette paleontológuscsapat a Bakonyban található Iharkúton. Az ottani dinoszau­rusztelep feltárása mellett potenciális lelőhelyeket fedeztek fel Ajka közelében, illetve Villány mellett.

Újraindulhat a vörösiszapper

Az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését és új eljárás lefolytatását kérte az ügyész a vörösiszapper másodfokú tárgyalásán hétfőn a Győri Ítélőtáblán.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.