2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: Airbus A320

6 cikk 1/1 oldal

Hetven új útvonalat indít a nyárig a Wizz Air

Huszonegy új Airbus A320-as családba tartozó repülőgépet vesz át idén a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság, amely négy új célállomást és hetven új útvonalat vesz fel járathálózatába.

Gigantikus üzletet kötött Dubajban a Wizz Air

A Wizz Air 146 új Airbus megrendelését jelentette be a Dubajban zajló nemzetközi légi vásáron. A beszerzés értéke 4,560 milliárd forint, ami a magyar éves GDP 14 százaléka.

Debrecen és Moszkva között indít járatot a Wizz Air

Debrecen és Moszkva között indít járatot december 18-tól a Wizz Air diszkont légitársaság – közölte Váradi József vezérigazgató csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten. Ez lesz a hetedik útvonal, amelyet a légitársaság Debrecenből üzemeltet.

Holland drónsólymok a debreceni repülőtéren

Madárformájú holland drónsólymok riasztották el a madarakat a debreceni repülőtéren kedd délután, mielőtt megérkezett a WizzAir légitársaság első, úgynevezett bázis – helyben éjszakázó, s a különféle célállomásokra Debrecenből induló, illetve oda érkező – Airbus A320-as repülőgépe.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.