2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: Agrármarketing Centrum

10 cikk 1/1 oldal

Prémium termékekkel népszerűsíti a magyar élelmiszereket Kínában az Agrármarketing Centrum

Az Agrármarketing Centrum (AMC) látványkonyhával és egy 90 négyzetméteres agrárpavilonnal népszerűsíti a magyar élelmiszereket Sanghajban a Kínai Nemzetközi Import Expón, az eseményen a résztvevők prémium borokat, minőségi ásványvizeket, kacsa- és libapehely termékeket, sajtokat és tejtermékeket, illetve édességeket kóstolhatnak meg – közölte az AMC kedden az MTI-vel.

Idén először lesz szakmai nap az élelmiszeripari kiállításon

Idén első alkalommal szervez szakmai napot a Földművelésügyi Minisztérium (FM), az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu mezőgazdasági portál a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) megelőző napon, szeptember 19-én – közölte az Agrármarketing Centrum szerdán az MTI-vel.

Világvásáron a magyar termékek

Magyarország az idén 45. alkalommal vesz részt legrangosabb európai mezőgazdasági szakkiállításon, berlini Zöld Héten.

Túlkínálat árnyékolta be az idei dinnyeszezont

Az ígéretes kezdet után az időjárás és a piaci túlkínálat miatt kevesebb dinnyét tudtak eladni a termelők, és az árak is elmaradtak a tavalyi szinttől.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.