2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Aggtelek

6 cikk 1/1 oldal

Aggtelek: barangolás egy ősi földön

Természetjárásunkat az Aggteleki Nemzeti Parkban folytatjuk, ahol az emberi jelenlét az őskorra nyúlik vissza. Ennek ellenére a táj sokfelé az érintetlen ősvadon képével tárul elénk.

Megújulnak az aggteleki karszt barlangjai

Áprilisban megkezdik a világörökséghez tartozó aggteleki karszt barlangjainak felújítását, a munkálatokhoz az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatósága több mint 306 millió forint támogatást nyert az Európai regionális fejlesztési alap és a magyar kormány pályázatán – közölte a park igazgatósága az MTI-vel kedden.

Gyermekek szenvedtek gázmérgezést

Hudák Andrea elmondta: tizenkét embert láttak el a mentők, valamennyien rosszullétre panaszkodtak, közülük tizenegyet vittek kórházba.

Rétvári: ütemezetten halad a mentőállomások építése

Ütemesen halad a mentőállomások építése, az Országos Mentőszolgálat kiemelt európai uniós projektjének 10,94 milliárd forintos keretösszegéből szeptember 28-ig összesen több mint 8,2 milliárd forintot hívtak le – közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára egy írásbeli kérdésre válaszul.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.