2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: afgán

48 cikk 1/5 oldal

Ma hozzák hazánkba az erőszakoló afgánt

Kiadják az osztrák hatóságok Magyarországnak azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szeptemberben megerőszakolt egy nőt egy budapesti étteremben.

Életfogytiglani börtönre ítélték a Bécsben késelő afgánt

Életfogytiglani börtönre ítélte csütörtök este a bécsi tartományi bíróság azt a 23 éves afgán férfit, aki március 7-én késsel támadt több emberre az osztrák fővárosban, négyüket megsebesítve. Az ítélet még nem jogerős.

Köthenben is áll a bál

Pattanásig feszült volt a helyzet hétfőn is a Szász-Anhalt keletnémet tartománybeli Köthenben, ahol máig tisztázatlan körülmények között életét vesztette egy német fiatalember.

Nyolc és fél év a gyilkos afgán bevándorlónak

Az áldozat, a 15 éves Mia Valentin pár héttel a meggyilkolása előtt szakított az afgán férfival, és apjával együtt feljelentést is tett ellene többek között zaklatás és fenyegetés miatt.

Kandeli emberölés: ítéletet hirdetnek

A kelet-németországi Chemnitzben történtek után a nyugati országrészre, Rajna-vidék–Pfalz tartomány Landau nevű városára irányul a németek figyelme.

A párt afgán tanácsadója él-hal a migránsokért

Mirwais akkor került a figyelem középpontjába, amikor az LMP társelnöke, Szél Bernadett a migrációs válság közepén őt jelölte külsős szakértőként az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.