2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: AEK Athén

14 cikk 1/2 oldal

Nüanszok miatt az El-ben

Hat év szünet után maradt állva őszre magyar csapat a nemzetközi porondon, a legutóbb is a fehérváriaknak szurkolhattunk az Európa-ligában.

Sebaj, irány az Európa-liga!

Csodálatosan helyt állt, főleg a második félidőben játszott remekül a Mol Vidi a görög AEK Athén otthonában. A magyar bajnok az Európa-liga főtáblán folytatja a szereplését.

BL-selejtező – Döntetlennel búcsúzott a Vidi FC

A Vidi 3-2-es összesítéssel elveszítette a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező utolsó párharcát, így ősszel az Európa-liga csoportkörében folytathatja nemzetközi szereplését.

Nem lehetetlen küldetés

Bravúr kell Athénban, ez nem is kétséges. A magyar bajnok remekül helytállt egy hete a görög AEK Athén ellen, de a budapesti 2-1-es vereség után távolabb került a továbbjutástól.

Még nincs veszve semmi!

Huszti Szabolcs, Fio­la Attila és Kovács István állítja, ha végig egyenlő létszámban zajlik a küzdelem, a Vidi legyőzte volna a görög ellenfelét. Na, majd a visszavágón!

Marko Nikolic szerint a Vidi nem érdemelt vereséget

„Nem érdemeltünk vereséget, mert amikor egyenlő létszámmal játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél, ugyanakkor emberhátrányban nagy problémáink voltak” – mondta a Vidi FC szerb edzője, Marko Nikolic azt követően, hogy csapata a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti első mérkőzésén a Groupama Arénában 2-1-es vereséget szenvedett az AEK Athéntól.

Széttaposott BL-álmok

Egy vitatható kiállítás következtében korán emberhátrányba került a Mol Vidi az AEK Athén elleni első mérkőzésen. A piros lap alapvetően meghatározta a továbbiakat.

A Vidi védekezését dicsérte az AEK Athén edzője

Nagyon nehéz mérkőzésre számít Marinosz Uzunidisz, az AEK Athén vezetőedzője a Vidi FC ellen a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerdai, első felvonásán.

Gianluca Rocchi vezeti a Vidi FC mérkőzését

Az olasz Gianluca Rocchi lesz a játékvezető a Vidi FC-AEK Athén mérkőzésen, a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik fordulójának szerda esti, első felvonásán.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.