2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: adventi vásár

10 cikk 1/1 oldal

Országos razziába kezdett a nemzeti adóhivatal

Adóhivatali vizsgálódásra szinte minden olyan gazdasági szereplő számíthat, amely ajándékot vagy a karácsonyi készülődéshez szükséges portékát kínál.

Karácsonyi ellenőrzést hirdetett meg az adóhivatal

A hatóság érdeklődésére a játékboltok és az adventi vásárok kereskedői mellett a fenyőfaárusok, a szaloncukrot és más karácsonyi portékát kínáló vállalkozások számíthatnak.

Pénteken nyílik meg a budapesti Városháza park adventi vására

Ingyenes koncertek, bábszínház, betlehemes játékok, kézműves foglalkozások, jótékonysági macigyűjtés és még sok más program várja a látogatókat az Advent Budapesten elnevezésű téli fesztiválon a Városháza parkban.

Adventi szezon kezdődik a Balatonnál

Advent időszakában egy-egy gyertyát gyújtanak meg négy Balaton-parti településen, emellett több tóparti köz­ségben lesznek ünnepi koncertek, színházi előadások a közös ünnepvárás jegyében – közölte tegnap a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketingigazgatóságának igazgatója. Dani Barbara elmondta: Balatonfüreden gyújtják meg az első adventi gyertyát, a másodikat Hévízen, majd Siófokon és Keszthelyen is meggyújtanak egyet-egyet az ünnepváró vasárnapokon a tó környékén lakók összefogását jelképezve.

A hét végén kezdődnek az adventi vásárok

Pénteken kezdődik a fővárosi adventi forgatag a Vörösmarty téri karácsonyi vásár ünnepélyes megnyitásával. Budapest belvárosának három legismertebb adventi rendezvénye januárig várja a turistákat és a vásárlókat.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.