2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: adótraffipax

22 cikk 1/3 oldal

Félezer vállalkozásra csaphat le az adóhivatal

Ezúttal olyan cégeket ellenőriznek, amelyek saját bevallásuk szerint nem működnek, más adatok ugyanakkor arra utalnak, hogy mégis csak zajlik valamilyen üzletelés.

Iskolakezdésre ellenőrzés

A szülők mellett az adóhivatalt sem hagyja hidegen az iskolakezdés, a szervezet alkalmazottai bizonyos helyeken éppen a napokban tartanak ellenőrzéseket az írószerboltokban.

Autóversenyre megy a NAV

A hatóság emberei nem a lelátóhoz, hanem a Hungaroring környéki vendéglátóhelyekhez, ajándékárusokhoz, élelmiszer-kiskereskedésekhez, taxisokhoz, szobakiadókhoz mennek.

Razziát indít a Balatonnál a NAV

A hatóság emberei vendéglátóegységeket, ajándékboltokat, piacokat és strandokat is felkeresnek majd. Legutóbb Budapest belvárosában volt hasonló razzia.

Százmilliók nyomába indul a hivatal

Kiemelt ellenőrzést indított hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatóság ezúttal az úgynevezett környezetvédelmi termékdíj-köteles termékekre irányítja a figyelmét.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.