2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: adótraffipax

22 cikk 1/3 oldal

A Nagycsarnokban razziázik szerdán az adóhivatal

Jó tudni, hogy az adótraffipaxban olvasható, az ellenőrzésre kijelölt gazdasági ágazatokról, helyszínekről és időpontokról szóló hosszabb-rövidebb lista csupán tájékoztató jellegű.

Félezer vállalkozásra csaphat le az adóhivatal

Ezúttal olyan cégeket ellenőriznek, amelyek saját bevallásuk szerint nem működnek, más adatok ugyanakkor arra utalnak, hogy mégis csak zajlik valamilyen üzletelés.

Iskolakezdésre ellenőrzés

A szülők mellett az adóhivatalt sem hagyja hidegen az iskolakezdés, a szervezet alkalmazottai bizonyos helyeken éppen a napokban tartanak ellenőrzéseket az írószerboltokban.

Autóversenyre megy a NAV

A hatóság emberei nem a lelátóhoz, hanem a Hungaroring környéki vendéglátóhelyekhez, ajándékárusokhoz, élelmiszer-kiskereskedésekhez, taxisokhoz, szobakiadókhoz mennek.

Razziát indít a Balatonnál a NAV

A hatóság emberei vendéglátóegységeket, ajándékboltokat, piacokat és strandokat is felkeresnek majd. Legutóbb Budapest belvárosában volt hasonló razzia.

Százmilliók nyomába indul a hivatal

Kiemelt ellenőrzést indított hétfőn a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatóság ezúttal az úgynevezett környezetvédelmi termékdíj-köteles termékekre irányítja a figyelmét.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.