2021. január 22., péntek, Vince, Artúr napja

Címke: adminisztrációs terhek

3 cikk 1/1 oldal

Jakab István: növekvő adminisztrációs terhekkel számolhatnaki a gazdák

Hiába állítják az uniós bürokraták az ellenkezőjét, a közös agrárpolitika eddig megjelent módosítási elképzelések sora arról árulkodik, hogy a következő költségvetési ciklusban lényegesen több adminisztrációs feladat elé állítják majd a gazdákat, ezért nagy szükség van arra a profi szakértői háttérre, amelynek megteremtése érdekében a kormányzat intézkedéseket tett – hangoztatta pénteken sajtótájékoztatón a Vas megyei Söptén Jakab István, az Országgyűlés Fideszes alelnöke, a MAGOSZ elnöke.

MKFE: ellehetetlenítenék a visegrádi országok fuvarozóit Nyugat-Európában

Az Európai Bizottság kiküldetési irányelvében a fuvarozásra is olyan minimálbér kötelezettséget, adminisztrációs terheket írnak elő, amely ellehetetlenítené a visegrádi országok nemzetközi közút fuvarozóinak munkáját Nyugat-Európában – mondta Somogyi Gábor, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) főtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.
3 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.