2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: abortusz

71 cikk 1/8 oldal

Az ír parlament legalizálta az abortuszt

Az ír parlament elfogadta csütörtökön késő este az abortuszt legalizáló törvényt, eleget téve ezzel a hét hónappal ezelőtti népszavazáson kinyilvánított polgári akaratnak.

Erősíteni kell a szemléletváltozást

A jövőben fontos, hogy az anyagi támogatások mellett megerősítsék a lelki és erkölcsi változást is a magyar társadalomban, de általában a családokban is.

Családalapú gazdaság és társadalom

Ha nem sikerül feltámasztani a hagyományos erényeket, legfőképpen gyermekeinknek teszünk rosszat, akik pozitív minta nélkül felnőve, atomjaira eső társadalomban élik magányra ítélt életüket.

Nem szigorítják az abortusztörvényt

Harrach Péter és Rétvári Bence egyetértett, hogy ismerve a társadalom véleményét, illetve az azt leképező parlamentet, nincs meg erre a lehetőség.

Az abortusz a tét az USA-ban

Azonnal heves vitákat váltott ki Amerikában Donald Trump új főbírójelölése, miután az elnök bejelentette, Brett Kavanaugh jóváhagyását kéri a szenátustól.

Főbírói visszalépés forgatja fel Amerikát

Már az abortusz majdani tilalma előtt megnyíló ajtót látják sokan Amerikában abban, hogy váratlanul bejelentette visszavonulását Anthony Kennedy.
71 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.