2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Abdeslam

22 cikk 1/3 oldal

A per

Salah A. „megdicsőülésének” története egy merénylettel indul. Főhősünk terrorista, aki nemcsak résztvevője, de szervezője is egy ártatlan életeket követelő merényletnek.

Hungaristákkal tárgyalhatott Abdeslam

A hungarista, paramilitáris Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival találkozhatott Salah Abdeslam, az Iszlám Állam Párizsban és Brüsszelben vérengzést rendező terroristacsoportjának logisztikusa.

Bíróság előtt az ISIS-terroristák szállítója

A házkutatásra érkező rendőrökre lőtt az ISIS terroristáit Magyarországról Nyugat-Európába szállító Salah Abdeslam és bűntársa tavaly március 15-én Brüsszelben.

Abdeslam magyar hálózata

Már régóta gyanakodva figyeljük a migránsokat segítő civil szervezeteket. Ők támogatták 2015-ben az országunkon átvonuló illegális bevándorlók tömegeit.

Brüsszel még ketyegő bomba

Egy évvel a 32 áldozatot követelő merényletek után továbbra is rengeteg potenciális terrorista bújhat meg a belga főváros hírhedt negyedében, Molenbeekben.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.