2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: a38

7 cikk 1/1 oldal

Izgalmas koncertekkel ünnepli 15. születésnapját az A38

Különleges koncertekkel ünnepli tizenötödik születésnapján az újbudai A38 hajó. A kéthetes születésnapi fesztivál április 24-től május 8-ig tart, fellép mások mellett a Nouvelle Vague, a Too Many Zooz, az Akkezdet Phiai, a Neo, a VHK és az Anima Sound System is.

Örömzene a tízéves Budapest Bárral az A38 Hajón

Különleges koncerttel készül vasárnapi koncertjére az idén tízéves Budapest Bár az A38 Hajón. A quimbys Varga Lívius először lép közös színpadra a zenekarral és fellép Jordán Adél a Katona József Színház kiváló színésznője.

Közzétették a Cseh Tamás Program pályázatának eredményeit

Közzétette idei első három pályázatának nyerteseit a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma, az MTI-hez eljuttatott összegzés szerint 26 fővárosi könnyűzenei helyszín, 24 újság és online médium, valamint száznál több zenekar kapott támogatást összesen több mint 153 millió forint értékben.

Felpezsdítette a könnyűzenei életet a Cseh Tamás program

A Cseh Tamás Program három évvel ezelőtti beindítása felpezsdítette a magyar könnyűzenei életet. A legújabb, kilencedik alprogrammal a könnyűzenei oktatást támogatják, hogy ha lehet, minden gyerek minden nap zenéljen – mondta az NKA alelnöke pénteken Budapesten.

Jön a Sárga tengeralattjáró

A The BlackBirds ezúttal a gombafejűek talán legpszichedelikusabb albumával, az idén ötvenéves Revolverrel lép színpadra az A38 állóhajón.

Újbuda Jazz Fesztivál tizenkettedszer az A38-on

Tizenkettedszer rendezik meg szeptember 1-től 6-ig a kortárs improvizatív zenéket felvonultató Újbuda Jazz Fesztivált. Az Újbuda Önkormányzata által támogatott esemény helyszíne a MU Színház és az A38 hajó, s fellépők között lesz például a német Peter Brötzmann és a chilei Föllakzoid – közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.