2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: a helyzet

7 cikk 1/1 oldal

A szolidaritásról

Divatos kifejezések, konferenciák és pódiumbeszélgetések kedvelt szófordulatai. Valójában azonban semmit sem jelentő üres frázisok.

Terrorveszélyhelyzet

Jó volna, ha legalább tanulnának korábbi tévedéseikből, vagy kitalálnának valami újat. De legjobb lenne, ha megpróbálnák megérteni azokat, akiket állítólag képviselnek.

A szeretet próbatétele

A karácsonyban éppen a lényege a legsérülékenyebb: a szeretet. Hétköznap könnyebb szeretni. Ma ezt jobban, holnap azt, ahogy az élet sodrása adja.

Ismét megtámadták hazánkat

Sokkal inkább az az igazi probléma, hogy az előttünk zajló népvándorlás kezelésének magyar módja egyre népszerűbb szerte Európában.

Ötletelés

Az MSZP akár a polgári kezdeményezés intézményével is él azért, hogy növekedjenek Magyarországon a bérek – ismertette az újabb szocialista humbugtervet Gúr Nándor.

Sérült koponyák

Decsen ismeretlen tettesek a saját udvarán ütötték le a szocialisták helyi elnökét, akinek betört a koponyája. A Tolna megyei község időközi választási lázban ég, mindennaposak a fenyegetések.

Önbecsülést adó munka

Hazánkban a munkanélküliségi ráta immár 6,8 százalékra süllyedt.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.