2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: 7. cikkely

17 cikk 1/2 oldal

Három modellben gondolkodik Kijev

Az ukrán oktatási minisztérium három különböző modellt javasol a nemzetiségek nyelvi oktatásának megvalósításában, s ezek alapján alkalmazná az új oktatási törvény kifogásolt 7. cikkelyét.

Varsó számít a magyarokra

Amennyiben az európai parlamenti határozat következtében szavazásra kerülne sor a Lengyelországgal szembeni uniós szankciókról, Varsó számít a magyar vétóra – jelentette ki Mariusz Blaszczak belügyminiszter csütörtökön, a lengyel közszolgálati rádiónak adott interjúban.

Politikai nyomásgyakorlást emleget Varsó

Politikai nyomásgyakorlásként értelmezhető az Európai Parlament Lengyelországra vonatkozó, egyoldalú, alapos elemzéseket mellőző határozata.

Brüsszel kómába esett

Sajnálatos, de nagy valószínűséggel semmiben sem fog változni a sokadik, ezúttal manchesteri terrortámadás után sem az EU bevándorláspolitikája.

Tegyük tisztába a 7. cikkelyt!

Szó sincs a tagállami jogosítványok felfüggesztésének alapjául szolgáló eljárás kezdeményezéséről vagy megindításáról, erre nem is rendelkezik jogosultsággal az EP.

Csak a szokásos brüsszeli menetrend…

Tegye fel virtuálisan a kezét az, aki meglepődött, hogy a magyar ellenzék Brüsszelben is a haza érdekeivel ellentétesen cselekszik!

Az atombomba, amely valójában bumeráng

Az egyesített baloldalnak annyira kevés sikerélménye volt az áhított megregulázásunkkal kapcsolatban, hogy kiéheztek egy Magyarországot elítélő határozatra.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.