2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja

Címke: 56

8 cikk 1/1 oldal

Gerillataktika

A Terror Háza kutatási igazgatója zavarba ejtőnek találja, hogy még büntetlenül élnek néhányan, akik felelősek a forradalom leveréséért.

Elszámoltatást sürget 2006 miatt a Jobbik

A Szent Koronára tettek esküt a jobbikos képviselők, hogy csak akkor támogatják az alaptörvény módosítását, ha a kormány megszünteti a letelepedési kötvényt – jelentette be Vona Gábor.

Orosz kutatók a forradalomról

Egyre több orosz történész ítéli el az 1956-os magyar szabadságharc szovjet eltiprását – mondta Horváth Attila jogtörténész a Karc FM Paláver című műsorában.

Főhajtás a harcosok előtt

Az 1956-os Magyar Szabadságharcosok Világszövetsége emléktábla-avatással egybekötött ünnepi megemlékezést tartott tegnap Budapesten, a Corvin közben.

Mansfeld és a pesti srácok Csepelen

A tűzfalfestményeiről ismert Neopaint csoport ismét egy monumentális alkotással rukkolt elő az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójához kapcsolódva.

A cigányság megbecsülése

– Ha azt akarjuk, hogy a magyarországi cigányok részei tudjanak lenni a magyar társadalomnak és jövőnek, akkor az egyik legfontosabb feladat, hogy megismerjük egymást – hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere a nemzetközi roma napon egy könyvbemutatón.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.