2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: 4g

15 cikk 1/2 oldal

Csapnivaló Németország 4G-ellátottsága

Németország sok mindenre lehet büszke ipari-gazdasági teljesítmény tekintetében, egyvalamiben azonban alaposan lemaradt, s ez a nagy teljesítményű mobilhálózati kommunikáció.

Kiemeltté nyilvánítják a mobilnetes beruházásokat

Megjelent a nagy sebességű mobilhálózatok fejlesztését szolgáló beruházások kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánításáról szóló kormányrendelet tervezete a kabinet honlapján.

Kormányzati hátszél a mobilnetes fejlesztéseknek

Az év végéig dönt a kormány a magyarországi mobilszolgáltatók 4G és a 4G+ fejlesztéseinek kiemelt beruházásokká nyilvánításáról – jelentette be Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos.

A negyedik leggyorsabb a világon a magyarországi 4G

Magyarországon működnek a világ 4. leggyorsabb 4G mobilhálózatai, és az elérhetőség alapján is a globális top 10 között szerepelnek – derült ki az OpenSignal 77 országot vizsgáló legfrissebb jelentéséből, amelyet a Telenor juttatott el az MTI-hez pénteken.

Generációs ugrás az 5G-koalícióval

A 4G-nél ezerszer nagyobb adatátvitelt és százszor több eszközcsatlakoztatási pontot biztosít az ötödik generációs mobiltechnológia.

Stagnál a vezetékes vonalak száma

A szélessávúinternet-előfizetések száma kilenc év alatt megduplázódott, míg a vezetékes telefonvonalak száma alig változott 2009 óta.

Budapest a 4G-vel legjobban lefedett európai város

Az európai nagyvárosok közül Budapest a 4G mobilhálózattal legjobban lefedett város, és ahol a legnagyobb 4G sebességet mérték az OpenSignal alkalmazás felhasználói.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.