2024. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: 3-as metró

133 cikk 1/14 oldal

Intermodális csomópont lesz a káposztásmegyeri metró-végállomás

Négy új megállóval lesz hosszabb a hármas metró a tervek szerint. Sőt, az új végállomás intermodális csomópont lesz, azaz bekapcsolják a Budapest-Vác vasúti vonalba. Az ECHO TV Jó reggelt! című magazinműsorában Bíró Endre, a Metróért Egyesület elnöke elmondta: az utasok számára a lehető legkényelmesebbé kell tenni az utazást, ebben segít az új csomópont létrehozása.

Az unió több pénzt ad a 3-as metróra

Az Európai Unió a kohéziós alapból 473,4 millió eurót (csaknem 154 milliárd forint) fordít a magyar főváros 3-as metróvonalának teljes felújítására – közölte az Európai Bizottság.

Az EU támogatja a 3-as metró korszerűsítését

A kohéziós politika keretében nyújtott támogatásnak köszönhetően a vonalon utazó naponta több mint félmillió utas jobb szolgáltatásokban részesülhetnek.

Befejezték a 3-as metró szerelvényeinek felújítását

Elkészült a Moszkva-közeli Mityistyiben az utolsó, a budapesti 3-as metró vonalára készült szerelvény, amely már úton van Magyarországra – közölte a szerelvényeket felújító Metrovagonmas kedden az MTI-vel.
133 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.