2022. május 29., vasárnap, Magdolna napja

Címke: 24.hu

42 cikk 1/5 oldal

Saját zsebre dolgozhattak az igazságügyi szakértők

Fegyelmi eljárást indít a Magyar Igaz­ságügyi Szakértői Kamara a Debreceni Egyetem Igazságügyi Orvostani Intézetének vezetője, Herczeg László és öt munkatársa ellen – írta a 24.hu.

Álhíreket terjeszt az Index

Szóval megint hazudik az Index. És persze rögtön utána a 24.hu is átveszi a „hírt”. Van valami újdonság is? – tehetnénk fel a jogos kérdést.

Álhír a 24.hu-n

A 24.hu-n „Köddé vált Tiborcz István pályázata, a kormány hallgat” címmel megjelent cikk ismét egy álhír, valótlan állításokat tartalmaz – írta közleményében az Agrárminisztérium.

Bennük van az iksz

Az ellenzéki csoportosulások manapság a tehetségtelen dalnokok mintájára gyakorta tálalják a közvetlen környezetük által generált pozitív visszajelzéseket általános érvényű véleményként.

Visszatérne a politikába a volt főpolgármester

Budapest egykori SZDSZ-es vezetője a kedden megjelent, sokszor zavarba ejtően zavaros interjúban elárulta, hogy bár még nincs döntés, de ha lesz mögötte „intellektuális és tárgyi erő”, akkor elindul.

Az ötvenes évekkel riogatnak

Történt, hogy Nagy József, a 24.hu munkatársa a visszafoglalt Hír TV-n vad gerlóczyzásba kezdett. Dacosan, emelt hangon feleselt a műsorvezetővel.

Zökkenőmentes az ajkai kórház intenzív ellátása

Nem mondott fel a kórház intenzív osztályának minden nővére, a kiesett munkaerőt más osztályokról érkező nővérekkel és új szakdolgozók felvételével pótolják.
42 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.