2024. március 29., péntek, Auguszta napja

Címke: 2006 ősze

7 cikk 1/1 oldal

Fütyül a jóvátételre

A Kúria Baka András vezette tanácsa nemrég megtagadta a jóvátételt a 2006. őszi rendőrterror egyik ikonikus áldozatától, Dukán Dánieltől.

Átlátszó

Egyértelmű a szándék, a karaktergyilkossági kísérlet, az ezzel párhuzamos lélektani hadviselés a kormányfő ellen, és a megrendelést lelkesen teljesíti a Jobbik elnöke.

Rosszkor, rossz helyen

A szeptember 20–21-i éjszaka egyik legkirívóbb jogsértésére a Magyar Rádió épületében berendezett ideiglenes rendőrségi fogdában került sor.

Fellebbezésnek helye nincs

Amikor 2006-ban megkérdezték Gergényi Péter akkori budapesti rendőrfőkapitányt a botrányos tömegoszlatások, lakosságverések után, nem akar-e lemondani, valósággal elbődült, mint egy groteszk rajzfilmfigura: Én? Minek?

 Az ügyészséget hibáztatja Bene Lászlóék védője

Perbeszédekkel folytatódott tegnap Bene László nyugalmazott rendőr altábornagy és rendőr társai ellen a 2006 őszén történt események miatt kezdődött büntetőper a Fővárosi Törvényszéken.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.